Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Verimli İlkokulu

Telefon : 05436239163
Belgegeçer : 0
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://siverekverimliilkokulu.meb.k12.tr
Adres : GÖZELİ MAH. VERİMLİ KÜME EVLERİ VERIMLI ILK OKUL VE ORTAOKUL BLOK NO 6 SİVEREK / ŞANLIURFA
VİZYON : Akademik başarısı yüksek, etik ve estetik değerlere sahip, bilgi ve yeteneklerini kullanan, yaşam boyu öğrenen, çağına karşı sorumlu bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Mutlu, özgüvenli, başarılı, araştırmacı, sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, ekip çalışmasına yatkın, eleştirel ve yaratıcı düşünen, kendi öğrenmesinin sorumluluğunu üstlenen, öğrenmenin ve gelişmenin keyfine varan, öz disiplin sahibi, güçlü ve zayıf yönlerinin farkında olan, yeniliğe ve gelişime açık, başkalarının gereksinimlerine duyarlı, hak, adalet, sorumluluk, dürüstlük ve doğruluk kavramlarını ilke edinmiş, kendi kültürünü özümsemiş, farklı kültürlerin görüş ve değerlerine saygı duyan dünya insanları yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Öğretmen :4
Öğrenci :67
Derslik :5
Kütüphane Kitap Sayısı :650
Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08:00 - 14:10
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : Kaloriferli
Servis : Öğretmen servisimiz bulunmaktadır.
Ulaşım : Siverek - Karacadağ yolu(Eski Siverek -Diyarbakır yolu) üzerinden ve çeşitli alternatif yollardan okulumuza ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım yolumuzun 50 kilometrelik kısmı asfalt ve beton, 8 kilometrelik kısmı ise toprak yoldan oluşmaktadır. Okulumuz taşıma merkezi olup çevre köylerden öğrencilerin de eğitim faaliyetlerini gerçekleştirdiği bir okuldur. Okulumuza öğretmenlerimiz servisle ulaşım sağlamaktadır.
Yerleşim Yeri : Gözeli mahallesine bağlıdır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Siverek ilçe merkezine uzaklık 58 km Şanlıurfa il merkezine uzaklık 135 km
Kontenjan Bilgileri : Okulumuzda 11 öğretmen bulunmaktadır. 5 öğretmenimiz ilkokul, 6 öğretmenimiz ise ortaokul kademesinde görev yapmaktadır.
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları :
Diğer Hususlar : Okulumuza ait 4 daireli lojmanımız bulunmaktadır. Lojmanlarımız öğretmenlerimizin ilçe merkezine ulaşımı olduğu için öğretmenlerimiz tarafından kullanılmamaktadır. Talep edildiği takdirde kullanılabilecek durumdadır. Okulumuzda yapılan etkinliklere ve çalışmalara sosyal medya hesabımızdan da ulaşabilirsiniz. Sosyal medya hesabımız (instagram: verimli.63) https://www.instagram.com/verimli.63/?hl=tr
Yazdır :